Rólunk

Rólunk

Ki, miért, honnan, kinek?

Üdvözöllek, Virág vagyok! Köszönjük, hogy meglátogattad a webáruházunkat. 

Ha a BARF kifejezés idegen számodra elmondom pár szóban mit jelent ez, mi a mi hivatásunk. :)

B.A.R.F. egy angol mozaikszó. Jelentése Biologically Appropriate Raw Feeding vagyis Biológiailag Megfelelő Nyers Etetés. Kutyáink és macskáink ragadozó lények, emésztőrendszerük is eszerint szerveződött az egyedfejlődés során. Hiszünk benne, hogy őseikhez, a farkasokhoz és nagymacskákhoz hasonlóan nekik is a nyers hús a legideálisabb eledel. Nálunk mindent megtalálsz ami ennek az étrendnek a felépítéséhez kell és szakmailag is segítséget nyújtunk, hogy mit és hogyan érdemes etetni kedvencünkkel. 

Boltunkat 2018-ban Ági nyitotta szívvel-lélekkel. Társa, Zénó egy Bichon Bolognese jellegű kutya aki nagyon beteg volt egészen pici korában. Rengeteg féle tápot kipróbáltak de egyik sem segített. Végül áttértek a BARF-ra. Ennek már több mint 7 éve és Zénó azóta is jó egészségnek örvend!

2020-ban amikor Ági eladót keresett velem gazdagodott a csapatuk. Majd 2022-ben közös, baráti megegyezéssel átvettem Ágitól a bolt irányítását. 

Mi a párommal két vadász kutya gazdái vagyunk. Luna 3 éves weimari vizsla jellegű kutyánk apróvadas munkatárs.  Miatta tértünk át a BARF-ra  mert kölyök korában hiába próbáltunk mindent (tápok, konzervek, főzés) nem volt hajlandó semmi mást megenni csak a nyers húst.

Luna mellé azonban kellett egy társ aki a nagyvad után keresésben tud a vadászok segítségére lenni. Ekkor lett Mása a csapat része aki egy szálkásszőrű tacskó. Ő igazi vadászkutya lévén anyatejről szarvashúsra lett átállítva így nála nem is volt kérdés a BARF.

Így utólag visszagondolva hálás vagyok a kezdeti küzdelmekért mert hiszem, hogy a nyers etetés a legjobb ami egy kutyával történhet. Sok mindenkinek segített ahogy neked is fog. Akár emésztés, akár allergia, akár szőrproblémáitok vannak. 

Ági továbbra is csapatunk tagja marad és besegít amikor én nem tudok ott lenni. Időnként Rékával is találkozhattok a boltban. Mindkettőjüktől tudtok kérdezni, segítenek bármilyen gondotok is van.

Boltunk fejlődése során ráébredtünk, hogy sok dolgot tudunk adni etetési formától függetlenül is, hogy egy egészségesebb társat tudhass magad mellett.

Kiegészítőink mindenkinek megoldást jelentenek akár az egészség megőrzésében, akár a betegség leküzdésében. Nem utolsó sorban minden természetes nálunk. A jutalomfalatokat, kozmetikumokat és higiéniás termékeket is az egészség- és környezettudatosság jegyében hozzuk el Nektek. Sőt igyekszünk minél nagyobb választékot nyújtani magyar termékekből ezzel támogatva a hazai kisvállalkozásokat.


Akár nyersetetésről, akár jutalomfalatról vagy étrendkiegészítőről legyen szó segítünk a választásban! Kérdezz bátran!


Írj e-mailt (mancsbarfbolt@gmail.com) vagy messenger üzenetet, hívj vagy gyere be az üzletbe beszélgetni!  (Dunaújváros, Vasmű út 69.)

Nyitvatartási időben teljes elhivatottsággal és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy egy egészségesebb és boldogabb társat tudhass te is magad mellett.

Várlak szeretettel:

Kiss Virág

Webáruház készítés
gpwebpay