Csirke nyak

Raktárkészlet: VAN
Csirke nyak

Csirke nyak - húsos csont

2kg fagyasztott termék

Az ár 1kg-ra érvényes


490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Csirke nyak 

A csirkenyak a húsos csontok között kap helyet a BARF étrendben.

Átállós csontos húsnak is ideális, mivel viszonylag sok hús található a csigolyákon.

Tipp: Habzsoló kutyák rágáshoz való szoktatásához is megfelelő, az egyik végét kézben tartjuk, míg a másikat csócsálhatja a kutya.

Csirke fehér hús, emellett a csontjai is a lágy csontok közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy könnyebben emészthető, mint például a marha, vagy bárány csontok, amik kemény csontoknak számítanak. Tehát mérettől függetlenül valószínűleg minden kutya kiválóan emészti.

A cicák is ügyesen tanulhatják rajta keresztül a rágás és tépést.

Tipp: Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy kedvencük képes ügyesen megrágni, egyszerűen klopfoljuk át étkezés előtt és utána már könnyebben rágcsálhatják. Így kistestű és hiányos fogazatú kedvencünk is könnyedén elbánik vele.

Célszerű nem felaprítani, mivel így rákényszeríti kiskedvencünket a rágásra, ez pedig nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából, hisz a csontoshús fogyasztásával nem csak kalciumot visz be a szervezetébe, de a fogait is tisztítja.

Bár általában viszonylag sok hús található a csigolyákon, de az étrend csak úgy lesz teljes, ha színhúst, belsőséget és zöldséget is kap mellé a kutya. Azonban soha ne hagyjuk felügyelet nélkül a kutyát, ha csontos húst eszik mivel, ha habzsolna könnyen baleset lehet a vége, ezért fontos, hogy figyeljük rá, ott legyünk mellette, így ha krízis helyzet van azonnal közbe tudunk lépni.

A csirke allergiát nem ismerők nagyon jó helyzetben vannak, hisz akár csakebből a fehérjeforrásból is összeállíthatják kedvencük menüjét, mivel nálunk találnak színhúst, csontos húst és belsőséget is.

Ha mégis úgy gondolod, nem adnál csirkét, de a nyak szimpatikus lett számodra, választhatsz kacsanyakat:

https://www.mancsbarfbolt.hu/Kacsanyak

Azt sem szabad soha szem elől téveszteni, hogy akkor lesz kiegyensúlyozott az étrend, ha a fehér hús mellett vöröset is tartalmaz.

A termék emberi fogyasztásra nem alkalmas. Kifejezetten kisállatoknak csomagolt, nyers, fagyasztott áru.Humán étkezésre szánt húsoktól elkülönítve tároljuk és olvasszuk.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
CSNY
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés