A csirke far-hát része kiváló húsos csont
A csirke húsa igen könnyen emészthető, magas fehérjetartalmú hús. A hús alacsony zsírtartamát ellensúlyozza a csirkebőr, melynek magas a kalóriatartalma.
Így válik a csirke far-hát ideális, tápláló húsos csonttá kedvenceink részére.
Érdemes azonban a csont mellett színhúst is adnunk a kutyánknak, ezzel biztosítva az ideális kálcium foszfor arány fenntartását.
Etetési tipp: A BARF-ban a kutya vagy a macska testsúlyához mérten általában 2-4% a táplálék mennyisége, amely csontos és színhúst, valamint belsőséget és zöldségeket is tartalmaz. Kisebb testű állatoknál az anyagcsere is gyorsabb, így náluk általában magasabb, míg nagyobb testű társaiknál alacsonyabb a százalékos arány. Ám vanna eltérő, kivételes esetek is, extrém igénybevételnél, sportkutyáknak nagyobb mennyiségre is szükségük lehet.
A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz érdemes több féle, vörös és fehér húst adni, illetve a halak beépítése is ajánlott Omega 3 és 6 zsírsavak miatt. Ám variálni ezeket csak akkor ajánlott, ha biztosak vagyunk abban, hogy kedvencünk egyik fajta húsfélére sem mutat ételallergiát.
A BARF étrenddel kapcsolatban vannak kérdéseid nyugodtan keress meg minket, segítünk.
Ha kedvencednél ételallergiára gyanakodsz mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk az elimiációs diétával kiszűrni a ’vétkest’.
Kiegészítőeledel kutyáknak, fagyasztva tárolandó.
Humán fogyasztásra szánt hústól elkülönítve olvasszuk.
Emberi fogyasztásra nem alkalmas, állatok részére csomagolt termék.