Kutyajó zacskó sétákhoz

Fiús és lányos színben :)

 

Kukoricakeményítőből, komposztálható

  Légy Te is környezettudatos, óvd a Földet!

Egy tekercs 15db

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
4.
2020.07.10 18:05
 - Szabó Adél
Egy héten keresztül volt szerencsénk tesztelni a Bag Organi lebomló kakizacsiját a FalkaLand csapatával együtt. A "normál" kakizacsikhoz képest, amit először kiemelnék hatalmas pozitívumként, az a zacskó mérete. Kényelmesen elfér benne a kezünk (férfiaknak is!) és a nagyobb kutyusok "csomagja" is felszedhető 1 db zacskóval. A kakizacsit több megpróbáltatás elé is kitettük és azt kell mondjam, nagyon jól teljesített, hiszen egyszer sem szakadt el vagy lyukadt ki. Használtuk műkörömmel, szedtünk fel betonról is végterméket és nem finomkodtunk a zacsi letépésével sem a gurigáról.

Nekünk nagyon bevált, szuper hogy kapható fiús és lányos színben, valamint a tapintása is nagyon kellemes! Tényleg csak ajánlani tudjuk :)
3.
2020.07.07 20:44
 - Zsömbör Zsuzsi
Kompakt kis zacsi nagyon cuki mintával. Könnyen téphető, kellemes tapintású, a mérete is megfelelő nagy kutyáknak is. Nagyon meg vagyunk elégedve vele.
2.
2020.07.07 19:23
 - Karlóczki Kata
Szuper termék, csak ajánlani tudom minden szempontból
1.
2020.07.07 19:22
 - Molnár Éva
Standard tekercsméret, papírhenger a közepe, belefér a tartóba. A tenyér kényelmesen elfér a zacskóban, hossza ideális csomókötéshez.
Könnyen téphető, nem tekeredik le, kellemesen puha tapintású anyaga van.
Amennyire egy kakis zacsi lehet annyira környezetkímélő pluszban aranyos a mintája, van akinek ez számít.
Webáruház készítés