Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. Az általunk forgalmazott zöldkagylópor Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról származik.
A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét.
A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni.
A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.
A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül. FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporunkat más konkurrens termékekkel , az árak mellett ellenőrizd a minőséget is.
Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb.
Tipp:: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma ~ 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínűséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék.
A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma gyártásonként változó, de mindig 2-3% körül van. (jelenlegi készlet GAG tartalma: 3,6%!!)
Napi ajánlott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál ≈ 5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)
A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét.
A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni.
A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.
A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül. FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporunkat más konkurrens termékekkel , az árak mellett ellenőrizd a minőséget is.
Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb.
Tipp:: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma ~ 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínűséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék.
A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma gyártásonként változó, de mindig 2-3% körül van. (jelenlegi készlet GAG tartalma: 3,6%!!)
Napi ajánlott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál ≈ 5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
FKZP
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!