Általános kutyavíz vitaminokkal 500ml, Petsup

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Általános kutyavíz vitaminokkal 500ml, Petsup

Petsup általános kutyaital - a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok jelentősen hozzájárulnak az állatok egészségi állapotának javításához

500ml


690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Vitaminokkal dúsított vizek kutyusok számára

A csapvízzel ellentétben, az ital a legmagasabb európai követelményeknek megfelelő szűrt és tisztított vízzel készül, klór és vegyszer mentesen. Maga a víz szúrés egy 0,5 mikronos szűrővel történik, amely után egy aktív szenes szűrőn halad keresztül és végül egy uv-csírátlanítás következik.

A megfelelő folyadékfogyasztás épp úgy, mint az embereknél a kutyáknál is fontos. Ehhez nyújtanak segítséget a Petsup vitaminos kutyavizei. Kortól, súlytól és nemtől függetlenül korlátlan mennyiségben fogyaszthatók. A csapvíz kiváltására szolgál, hígítást

nem igényel. Egyenesen az itató tálba tölthető.


A kutyáknak szükségük van számos olyan vitaminra, melynek megfelelő mennyiségben történő bevitele vagy pótlása nem feltétlenül oldódik meg az általános táplálkozás során. 

Összetevői és azok hatása a kutyákra
B1
A B1 vitamin, tiamin fokozza a vérkeringést, valamint segíti a vérképződést, a szénhidrát-anyagcserét és a savtermelést, amely a megfelelő emésztéshez szükséges. Optimalizálja a szellemi tevékenységet és az agyi funkciókat. Pozitív hatást gyakorol az energiatermelésre, a növekedésre, az éhségérzetre és az agyi működésekre. Antioxidánsként is hatékony, mivel védi a kutyák szervezetét a szabadgyökökkel szemben.
B3
A B3 vitamin igen fontos szerepet tölt be a kutyák anyagcseréjében. Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. Olyan enzimeket aktivál, amelyek a szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjéhez szükségesek. Fontos szerepe van a a különböző gyulladásos folyamatok megszüntetésében, illetve az energia háztartásban.
B6
A B6 vitamin a fehérjék lebontásában, az aminosavak anyagcseréjében játszik szerepet. Az idegsejt és a hámszövet működését szabályozza. Támogatja az agy és az idegrendszer működését. A vitamint gyakran a bőr egészségével hozzák összefüggésbe, mivel a bőrgyulladás kockázata megnő, ha B6-vitaminban hiányos állapot áll fenn a szervezetben. A B6-vitamin fontossága azonban jóval túlmutat a bőr egészségével kapcsolatos tényezőkön, mivel ez a vitamin számos fiziológiai és élettani folyamatban vesz részt, és kiemelt szerepet tölt be a szervezet optimális működésében.
Zn
Cink: fontos nyomelem. Hozzájárul a kutyák bőrének az egészséges működéséhez, szőrének fényesen tartásában, gátolja különböző bőrgyulladások kialakulását. Nélkülözhetetlen ásványi anyag. Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a normál szénhidrát anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében.
Mg
Magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag. A magnézium a szervezet laza kötőszöveteinek és a csontoknak is alkotórésze. A szív, a vázizmok és az idegszövet normális működése a kalcium és a magnézium közötti megfelelő egyensúly függvénye. Fontos szerepet játszik a magnézium a nátrium és kálium anyagcserében és kulcsszerepe van számos esszenciális enzimreakcióban. A magnéziumhiány izomgyengeséget, kölyökkutyáknál hasmenést okoz.
A termék használata és adagolása

Maga a termék víz hellyettesítőként szolgál. Az italt nem kell hígítani. Testsúly és életkorttól függetlenül korlátlan mennyiségben fogyasztható.

Az ital használata:

1. Vegyük el a kutya elől a régi csapvizét, csak a Petsup kutyavíz legyen töltve az itatójába.

2. Fontos, hogy az ital nem "jutalom falat"-ként szolgál, a kutyus akkor iszik amikor szomjas.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
PTSPALT
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
gpwebpay